Menu

Beräkningsingenjör - termoanalys (only in swedish)

Vi söker en beräkningsingenjör för termisk dimensionering samt analys av antenner och elektronikprodukter till alla våra rymdprodukter. Arbetet bedrivs oftast i projektform med kontaktytor både internt och gentemot våra internationella kunder.

I konstruktionsarbetet använder vi datorverktyg såsom NASTRAN/Patran samt det rymdspecifika verktyget ESATAN-TMS. Arbetet innefattar konstruktion och verifiering via analys och test.

Din profil
Vi tror att du är civilingenjör med inriktning mot maskinteknik eller teknisk fysik och att du läst kurser om FEM-analys samt har fördjupade kunskaper inom området termoanalys. Du förutsätts ha flera års yrkeserfarenhet inom området termoanalys och har du arbetat med hållfasthetsberäkningar och/eller CAD-konstruktion så är detta extra meriterande.

Du bör vara drivande och ha lätt för att ta initiativ och kommunicera kring tekniska lösningar. Flexibilitet är viktigt eftersom arbetsuppgifterna kan komma att växla mellan olika projekt. Arbetet bedrivs i internationell projektmiljö varför det är viktigt att du har social kompetens, är engagerad och att du känner dig bekväm med engelska i både tal och skrift.

För mer information kontakta:
Börje Dahlqvist, Tel: 031-735 4357 Tel: 0705-24 4357

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges Ingenjörer, Karin Woxlin, Tel: 031-735 4033
Unionen, Susanna Olsson, Tel: 031-735 4042

Sista ansökningsdag
Din ansökan önskar vi senast den 28/11. Urval sker löpande. Ansökan till tjänsten görs via e-post:jobba.se.space(at)ruag.com

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.