Menu

Elektronikingenjör - felanalys (only in swedish)

Till analyslaboratoriet söker vi dig som är uppfinningsrik, klurig och lösningsfokuserad och är intresserad av att fördjupa dig inom elektroniska och elektromekaniska komponenter och applikationer.

Ditt huvudansvar kommer att vara felanalyser av elektroniska och elektromekaniska komponenter samt att utföra eltester och miljötester i samband med kvalificering av nya komponenter. Du ansvarar även för att självständigt och tillsammans med dina kollegor utveckla mätmetoder för bland annat uppmätning av elektriska egenskaper hos konstruktionsmaterial och produktionshjälpmedel, såsom t.ex. yt- och volym-resistivitet. Analyslaboratoriet får uppdrag både från interna och externa kunder, vilket innebär att de analyser som kommer in kan ha väldigt olika karaktär och omfattning.

Analyslaboratoriet utför även ankomstkontroller av både komponenter, sk Destructive Physical Analysis (DPA), och av förbrukningsmaterial (lim, lack etc). Eftersom antalet felanalyser kan variera kraftigt över tid så förväntas du även periodvis hjälpa till med dessa arbetsuppgifter.

Arbetet är självständigt och till din hjälp kommer du att ha moderna analysinstrument och avancerad analysteknik. Resultatet av analyserna redovisas i rapporter på engelska.

Din profil
Du har en ingenjörsbakgrund med inriktning mot elektronik. Du har kunskaper inom Labview och mätteknik på komponentnivå. Som person är du uppfinningsrik, klurig och lösningsfokuserad. Du är självgående, noggrann och fungerar bra i grupp. Du är systematisk och stresstålig då felanalyser ofta sker under tidspress.

För mer information kontakta:
Sektionschef Josefina Adebahr, Tel: 031-735 4248

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges Ingenjörer, Karin Woxlin, Tel: 031-735 4033
Unionen, Susanna Olsson, Tel: 031-735 4042

Sista ansökningsdag:
Din ansökan önskar vi senast den 28/11. Urval sker löpande. Ansökan till tjänsten görs via e-post:jobba.se.space(at)ruag.com

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.