Menu

Strategisk inköpare (only in swedish)

Inköpsfunktionen i Göteborg söker dig som har intresse och fallenhet för förhandlingar och att göra bra affärer. Vi köper in komponenter, material och tjänster för företagets verksamhet i Göteborg samt ansvarar för utveckling och säkring av leverantörer för att skapa långsiktiga relationer och erhålla leverans av rätt produkter i rätt tid till en låg totalkostnad.

Tjänsten omfattar kontrakts- och avtalsförhandlingar samt inköpsstrategi i huvudsak för tjänster, investeringar och mjukvara med fokus att säkerställa tillgänglighet och kostnadsutveckling till lägsta möjliga totalkostnad. Dessutom ingår en aktiv och långsiktig leverantörsutveckling samt löpande beställningar, leveransbevakning och administration. Tjänsten ställer krav på att du har en stark egen drivkraft och att vara den sammanhållande länken för leverantörsutveckling.

Din profil

Vi vill att du

• har gedigen erfarenhet av förhandlingar

• har en grundläggande teknisk förståelse

• har erfarenhet av projektarbete

• har en stark egen drivkraft

• har vana att arbeta självständigt

• är prestigelös

De personliga egenskaperna har stor betydelse för det goda affärsmannaskap som tjänsten kräver. Våra leverantörer återfinns huvudsakligen utomlands, vi förutsätter därför att du behärskar engelska väl i tal och skrift.

För mer information kontakta:
Sektionschef Ann Rhodén, Tel: 031-735 4323

Fackliga kontaktpersoner:
Sveriges Ingenjörer, Karin Woxlin, Tel: 031-735 4033
Unionen, Susanne Olsson, Tel: 031-735 4042

Sista ansökningsdag
Din ansökan önskar vi senast den 28/11. Urval sker löpande. Ansökan till tjänsten görs via e-post: jobba.se.space(at)ruag.com

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.